Totul despre livrare

 

 
doprava-domov_opt.jpg (6 KB)

Livrare în toată țara de la 60 RON

Oferim transport pentru întreaga gamă a magazinului nostru online la prețuri de la 60 RON în toată țara. Vă vom aduce mobila direct acasă. Satisfactia clientului este pe primul loc pentru noi.

doprava-vlastni_opt.jpg (8 KB)

Transport propriu

Nu vrem să ne bazăm pe transportatorii străini. Preferăm să vă livrăm mărfurile în propriile noastre mașini cu șoferii noștri. Dacă comandați mărfuri de la noi, puteți fi sigur că totul va fi adus la dumneavoastră acasă gratuit. Suntem astfel siguri că am făcut totul pentru a ne asigura că mărfurile ajung la dvs. nedeteriorate și la timp. Dacă există o complicație, putem oricând să vă sunăm și să rezolvăm totul împreună. Există încredere în șoferii noștri. Satisfactia dvs este cartea noastra de vizita.

vynos_opt.jpg (9 KB)

Livrare până în casă contra cost

Puteți opta pentru această modalitate contra cost înainte de finalizarea și plasarea comenzii. Colegii noștri vă vor duce produsele în apartamentul dumneavostră, insă nu le vor monta. Livrăm produsele dezasamblate, insa nu asigurăm montajul.

platba_opt.jpg (8 KB)

Metode de plată

  • Ramburs, numerar/card la livrare – plătiți în numerar șoferului când preluați produsele.

    Go Pay - După plasarea comenzii, cumpărătorul va fi redirecționat către plata online cu cardul, informațiile despre tranzacție, inclusiv datele cardului, sunt securizate prin comunicare criptată.

    Plata prin numerar în cazul ridicarii personale – dacă veniți personal la depozitul nostru pentru a ridica produsele,  vă reamintim să vă aduceți numerar (cash) cu dvs. Din păcate plata cu cardul nu este momentan acceptată.