Despre noi

SuperMobel.ro - specialist în mobilă

În anul 2007, la montajul ușilor de la mobila de bucătărie  am început să visăm despre înființarea unei companii care va livra mobilă până acasă. Despre o companie care nu va avea nevoie de o armată de meseriași pentru a asambla mobilierul, pentru ca fiecare să o poată face singur. A durat ceva timp. Am acumulat experiență, am reglat greșelile și acum strigăm cu îndrăzneală în toate direcțiile: Suntem aici pentru tine!!

De ce SuperMobel.ro?

Facem visele de o casă frumoasă să devină realitate. Selectam cu grija mobilierul din oferta noastra. Vă transmitem comanda direct producătorului, care o va realiza exact pentru dumneavoastră. Dorim să satisfacem chiar și cel mai pretențios client.
Calitatea produsului, abordarea profesională și îngrijirea clienților - acestea sunt prioritățile noastre principale.
Dorința noastră este satisfacția clientului pe termen lung. Vă mulțumim că putem face parte din casa dvs.

Preț și metode de livrare 

Transportul standard este asigurat de transportatorii noștri de încredere. Cu prețurile noastre de livrare, care încep de la 60 RON, puteți primi comenzile rapid și în siguranță și puteți economisi bani în același timp. Lăsați-ne să ne ocupăm de livrarea achizițiilor dvs. și beneficiați de tarifele noastre convenabile pentru transport, care vă aduc confort și satisfacție. Este în interesul nostru ca bunurile comandate să ajungă la dumneavoastră în stare perfectă și la timp. Satisfacția dumneavoastră este prioritatea noastră. 

Depozitul central

Avem spații moderne de depozitare.

 sklad-nabytku-01-big_opt.jpg (104 KB) sklad-nabytku-02-big_opt.jpg (101 KB) sklad-nabytku-03-big_opt.jpg (73 KB)